Onze diensten

Bij Woningherstel zijn we gespecialiseerd in funderingsherstel en het rechtzetten van gebouwen, met meer dan 40 jaar ervaring.

Bij Woningherstel bieden we een breed scala aan diensten voor funderingsherstel en gebouwstabilisatie, met meer dan 40 jaar ervaring. We specialiseren ons in het rechtzetten van verzakte gebouwen door gebruik te maken van verschillende technieken zoals inwendig geheide palen, consolepalen, schroefpalen en consoles.

Voor een grondige aanpak starten we met een funderingsonderzoek en sonderingen om de staat van uw fundering en bodem in kaart te brengen. Op basis daarvan bieden we op maat gemaakte oplossingen voor het herstellen van diverse gebouwtypes, zoals alle type woningen maar ook aanbouwen zoals: serres, garages, erkers, uitbouwen, schuren, en bijgebouwen.

Een van onze innovatieve technieken is digitale scheurmeting, waarmee scheuren in uw woning nauwkeurig gemonitord kunnen worden om toekomstige schade te voorkomen. Daarnaast voeren we trillingsarm zaag- en sloopwerk uit, wat betekent dat herstelwerkzaamheden zonder schade aan uw woning verlopen.

Wij staan voor kwaliteit en bieden 25 jaar garantie op al onze herstelwerkzaamheden. Of u nu te maken heeft met funderingsproblemen of verzakte delen van uw woning, wij zorgen ervoor dat uw pand weer veilig en stabiel wordt.

Referenties van onze tevreden klanten
Funderingsproblemen en benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, we helpen u graag!