Funderingsherstel, voor en na

Terug naar overzicht

Voorbeelden van herstel en het rechtzetten

Hieronder presenteren we enkele voorbeelden van reeds succesvol afgeronde projecten, waarbij scheurvorming in de gevels en fundering duidelijk zichtbaar was. Dankzij ons vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige technieken is de schade volledig hersteld, en de constructie opnieuw gestabiliseerd.

In elk van deze projecten hebben we een op maat gemaakte hersteloplossing ontwikkeld die gericht was op het duurzaam oplossen van de scheurvorming en het herstellen van de oorspronkelijke stevigheid van de constructie. Onze experts hebben nauw samengewerkt om de schade in kaart te brengen, een gedetailleerd herstelplan op te stellen, en ervoor te zorgen dat de werkzaamheden met de grootste zorg en precisie werden uitgevoerd.

Na afloop van de herstelwerkzaamheden hebben wij ervoor gezorgd dat het straatwerk en de tuinen rond de panden in oorspronkelijke staat zijn teruggebracht, waardoor het totaalbeeld van de projecten compleet is.

Onze afgeronde projecten zijn een duidelijk bewijs van onze expertise op het gebied van funderingsherstel en scheurherstel, waarbij we altijd streven naar langdurige oplossingen en tevreden klanten.

Een impressie
Funderingsproblemen en benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Een goed herstel begint altijd bij een funderingsonderzoek, upload eenvoudig de informatie die u al heeft.