Projecten

Bij Woningherstel zijn we trots op de vele succesvolle projecten die we hebben afgerond. Van volledig funderingsherstel tot deelherstel, elk project is uitgevoerd met dezelfde toewijding en expertise die onze klanten van ons verwachten. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons werk, waarbij we verschillende woningen en aanbouwen weer veilig en stabiel hebben gemaakt.

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende funderingsherstelprojecten die we hebben uitgevoerd. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak hebben we een breed scala aan woningen en gebouwen weer veilig en stabiel gemaakt. Elk project is uniek en vereist een maatwerkoplossing. Van het rechtzetten van verzakte gebouwen tot het herstellen van funderingen van serres, garages, en bijgebouwen, we pakken elke uitdaging aan met deskundigheid en precisie.

Op deze pagina laten we u graag zien hoe we te werk gaan. U kunt de details van onze afgeronde projecten bekijken, waaronder de specifieke technieken die we hebben gebruikt, zoals inwendig geheide palen, consolepalen, en schroefpalen. Ook vindt u hier voorbeelden van ons werk met digitale scheurmeting. Elk project is uitgevoerd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, en we zijn trots op de resultaten die we voor onze klanten hebben bereikt.

Heeft u vragen over funderingsonderzoek, funderingsherstel of het rechtzetten van gebouwen? Bezoek onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie en antwoorden op uw vragen!