Verzakte aanbouw

aanbouwherstel.nl / verzakte-aanbouw.nl

Woning herstel
Woning herstel

Verzakte aanbouw, serre of garage?
Uw aanbouw verzakt? Een veelvoorkomende oorzaak is dat de aanbouw onvoldoende is gefundeerd. Woningherstel kan de aanbouw voorzien van nieuwe funderingspalen met vijzels of kan de aanbouw vijzelen door middel van de grond te injecteren. De aanbouw kan vrijwel altijd terug gebracht worden naar de oorspronkelijke positie. Tevens kunnen consoles naderhand worden bijgesteld, dit kan praktisch zijn bij woning op staal gefundeerd.

Door gebruik van onze speciaal ontwikkelde machines kunnen wij op iedereen locatie schadevrij herstellen. Dit door injecteren van de ondergrond of door funderingspalen aanbrengen door inwendig heien, schroeven of persen. Door onze werkwijze ontstaat er geen schade aan belendende panden en straatwerk.

In het verleden zijn door heibedrijven aanbouwen rechtgezet, helaas wordt vooraf vaak onvoldoende onderzoek gedaan waardoor de aanbouwen na het herstel opnieuw gaan verzakken. Woningherstel biedt onderzoek, begeleiding en uitvoering onder 1 dak.

Wij bieden snel en vakkundig de oplossing! Wij komen vrijblijvend langs en brengen een gerichte offerte uit. Richtprijs ontvangen? Klik hier en bereken de herstelkosten!

In 2018 heeft Mr. Frank Visser een zaak behandeld over een verzakte aanbouw, wij zijn benaderd als expert op dit gebied. Kijk direct terug op
http://www.kijk.nl/sbs6/mrfrankvisserrijdtvisite

Zie ook het artikel van mei 2019 waarbij een project in Zevenaar van ons werd behandeld vanwege de toenemende droogte, zie nos.nl https://nos.nl/video/2285207-hoe-droogte-de-mens-raakt.html


Bekijk hieronder de video

Werkt de video niet? Klik hier om de video af te spelen in youtube.

Woning herstel

Woningherstel.nl - Elbaweg 44 - 1607 MP - Hem - T. 06 5318 1224 - info@woningherstel.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.