Verzakte aanbouw

aanbouwverzakt.nl / verzakteaanbouw.nl

Woning herstel
Woning herstel

Verzakte aanbouw, serre of garage?

Woningherstel.nl lost dit funderingsprobleem op! 

Uw aanbouw verzakt? 
Door middel van een uniek eigen ontworpen en berekend vijzelsysteem wordt via nieuw aangebrachte funderingspalen de fundering rechtgezet. Bekijk hier onze indrukwekkende lijst met afgeronde werken en referenties!
20200831_114246_-_kopie_Small.jpg
Door gebruik van onze speciaal ontwikkelde en gekeurde machines kunnen wij op iedereen locatie schadevrij herstellen. De aanbouw kan vrijwel altijd terug gebracht worden naar de oorspronkelijke positie. Door onze werkwijze ontstaat er geen schade aan belendende panden en straatwerk.20200909_131422_-_kopie.jpg

Welke vormen funderingsherstel zijn er?

Funderingspalen inwendig heien, lage trillingen worden gemeten met trillingsmeting, vrijwel onbeperkte diepte, hoge draagkracht en knikbelasting.

- Schroefpalen, geen trilling, alleen geschikt bij kortere palen, lagere draagkracht.

- Drukpalen/Perspalen, dit systeem lijkt mooi omdat het trillingsvrij is maar is helaas niet geschikt voor een aanbouw. Door onvoldoende tegendruk (eigen gewicht van de aanbouw) kan er schade optreden tijdens het inbrengen, hierdoor ontstaat tevens het probleem dat de drukpaal onvoldoende diep het zand in gebracht kan worden door onvoldoende tegendruk. Het derde probleem is de knikbelasting en de te gebruiken console, deze zijn op termijn onvoldoende. Als laatste zijn de machines op de markt niet gekeurd, ontstaat er een ongeval tijdens werkzaamheden is het niet verzekerd. Helaas is dit systeem voor een aanbouw dus achterhaald en zijn er betere systemen.

- Grondinjectie, de ondergrond in Nederland is veelal niet geschikt en milieueisen worden strenger, de garantie is beperkt.  

Twijfelt u welk systeem voor uw situatie geschikt is? Onze adviseur legt u graag alles uit met daarin ook enkele voorbeelden van projecten die wij opnieuw hebben hersteld doordat het eerder met een verkeerd systeem was hersteld. Helaas worden wij al vaker benaderd omdat het in het verleden verkeerd is hersteld.

Afhankelijk van de ondergrond, type fundering, type gebouw en werkruimte bepalen wij samen met onze constructeur de beste techniek

Is er weinig bekend zullen wij vooraf de werkzaamheden onderzoek uitvoeren.

Sondering (bodemonderzoek) niet aanwezig? Wij bezitten over een kleine sondeermachine van 60cm breed, hiermee kunnen wij zonder schade een sondering maken op de plek waar ook hersteld gaat worden. Hierdoor is er geen enkele onzekerheid over de toe te passen paallengte of type funderingspaal. 

sonderen.jpg

Woningherstel biedt onderzoek, begeleiding en uitvoering onder één dak.

Wij bieden snel en vakkundig de oplossing! Wij komen vrijblijvend langs en brengen een gerichte offerte uit. Richtprijs ontvangen? Klik hier en bereken de herstelkosten!

In 2018 heeft Mr. Frank Visser een zaak behandeld over een verzakte aanbouw, wij zijn benaderd als expert op dit gebied. Kijk direct terug op
http://www.kijk.nl/sbs6/mrfrankvisserrijdtvisite

Zie ook het artikel van mei 2019 waarbij een project in Zevenaar van ons werd behandeld vanwege de toenemende droogte, zie nos.nl https://nos.nl/video/2285207-hoe-droogte-de-mens-raakt.html

Woning herstel

Woningherstel.nl - Koggeweg 56 - 1607 MT - Hem - T. 06 5318 1224 - [email protected]