Referenties

Woning herstel
Woning herstel

Wat vinden onze opdrachtgevers?
Wij werken dagelijks met veel plezier aan onze projecten, wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dit willen delen. Bekijk hier enkele reactie:
(zie ook www.marktplaats.nl/woningherstel voor referenties) 

Benieuwd naar onze afgeronde projecten? zie hier de lijst

Herstellen verzakte aanbouw in Nieuwegein
Beste topprofessionals van woningherstel,
Hierbij willen we jullie per mail nog een keer laten weten dat we enorm blij zijn, zowel met de manier waarop jullie onze verzakte aanbouw hebben hersteld als met het resultaat. Het is nu een half jaar geleden en de aanbouw staat nog steeds kaarsrecht. Jullie hebben alle beloftes waargemaakt: het werk is netjes, zorgvuldig, snel, transparant en in goede onderlinge afstemming uitgevoerd. Door het gebruik van jullie zelf ontworpen materieel bleef de impact op onze net gerenoveerde tuin minimaal en deze is door jullie weer piekfijn in de originele staat teruggebracht. Ook de communicatie voor en tijdens de werkzaamheden verliep fijn. Jullie informeerden ons goed, hadden aandacht voor onze wensen en aandachtspunten en hielden daar rekening mee bij de keuzes die jullie maakten. We bevelen jullie van harte aan aan iedereen die te maken heeft met funderingsproblemen of verzakking. Met vriendelijke groeten, Fam. de Jong

Herstellen verzakte aanbouw in Voorburg
Graag willen we u nog eens schriftelijk bevestigen hoe ontzettend blij wij zijn met de uiterst zorgvuldige en deskundige manier waarop u onze funderingsproblemen hebt opgelost en daarna de oude situatie in onze tuin hebt hersteld. We zijn zeer onder de indruk geraakt van de haast militaire precisie waarmee u uw project bij ons hebt uitgevoerd en waarbij ieder van u zonder veel omhaal van woorden precies wist wat er op welk moment moest gebeuren. Uiteraard geldt dit ook voor uw medewerkers.

Nu we het allemaal zelf hebben kunnen ervaren, kunnen we alleen maar zeggen, dat al die eerdere reviews die we op uw website hebben kunnen lezen, zonder overdrijving gewoon kloppen. We hebben in het verleden al meerdere aannemers meegemaakt, maar we hadden graag gewild dat die dezelfde mentaliteit hadden gehad als die we bij u ervaren hebben. Met vriendelijke groet, Fam. van Dael

Herstellen verzakte aanbouw in Rijswijk
In 2002 hebben wij een aanbouw laten plaatsen aan onze garage zodat de oude garage bij de woonkamer getrokken kon worden. Er kwam een aannemer en er werden berekeningen gemaakt. Er werden palen geslagen en de boel werd keurig netjes. Aan de straatkant twee deuren en aan de tuinkant een schuifpui.
Na niet al te lange tijd konden de deuren niet meer soepel open...beetje schaven dan maar. De schuifpui ging in de loop van de jaren ook met steeds meer moeite open en op een gegeven moment helemaal niet meer. Verschillende adviezen ingewonnen, verschillende oplossingen aangedragen gekregen. Dat de aanbouw verzakt was werd al snel duidelijk maar hoe nu verder?

Uiteindelijk op internet Woningherstel.nl gevonden en contact mee opgenomen. Er kwam serieus advies en een serieuze oplossing. Vorige week maandag was het zover. Wij vonden het heel spannend maar dat bleek nergens voor nodig te zijn. Er werd van alles uit de vrachtwagen gereden en maandagavond zat de eerste paal erin. Wat een werk en wat werd alles serieus aangepakt! Na vier dagen was de garage gelift en de boel weer keurig netjes opgeruimd. Alle lof voor de sympathieke, vriendelijke, geduldige, harde werkers die ook in de stromende regen gewoon doorgingen.
Jullie zijn een topbedrijf!!!
Met blije groet, Ton en Brigitta van Leeuwen uit Rijswijk

Herstellen verzakte aanbouw in Maastricht (itteren)
Door o.a. verdroging (hete zomers) en daling van het grondwaterpeil (grindafgraving
project Grensmaas) is onze aanbouw en bijkeuken gaan verzakken,
met als gevolg grote scheuren in wanden, vloeren en plafonds.
Na onderzoek en marktverkenning kwamen wij uit bij de firma Woningherstel.
Van af het eerste contact en ook bij aanvang van de werkzaamheden straalde deze
mensen vertrouwen uit, dat ze ook zeker hebben waargemaakt.
Vertrouwen is randvoorwaardelijk, immers een belangrijk deel van je kapitaal in de
vorm van je woning, ondergaat een grote ingreep die je niet hebt voorzien maar wel
noodzakelijk is. De werkzaamheden waren ingrijpend, maar het resultaat is verbluffend; stabilisatie en deels terugbrengen van zowel de aanbouw als de bijkeuken. De rust en het plezier is terug in onze woonbeleving. Zo kan bijvoorbeeld mijn vrouw haar uitgestelde droom, een atelier, nu realiseren.
Woningherstel zeggen wat ze gaan doen, en doen wat ze zeggen!
Fam. Penders

Herstellen verzakte aanbouw in Lent
Onze hartelijke dank en complimenten voor de uitgevoerde werkzaamheden en uw werknemers. U mag trots zijn zoals ze met ons zijn omgegaan!
Vriendelijk, behulpzaam en goede communicatie. Wij zullen uw bedrijf aanbevelen!
Fam. Maassen

Herstellen verzakte aanbouw in Beek-Ubbergen
Bij ons is vandaag en gisteren de aanbouw op palen gezet, en ik wil even meedelen dat ik er super tevreden mee ben! De heren technici hebben meer dan keurig werk geleverd en zijn bijzonder prettig en sociaal vaardig in de omgang; De gemaakte afspraken zijn tip-top nagekomen; De aanbouw staat weer helemaal horizontaal!
Kortom : TOP! Vriendelijke groeten van Fam. Reeser

Herstellen verzakte aanbouw en woning in Zevenaar
Na een succesvol herstel van onze bijkeuken in mei 2019 is deze weer helemaal in orde. De zijgevel van de woning was tevens ook nog aan herstel toe, deze in 2021 aangepakt. Na vier dagen hard werken in Zevenaar is ons huis weer helemaal als vanouds. Heel erg bedankt voor de snelle en nauwkeurige actie. De scheuren zijn nagenoeg verdwenen en het is een fijn gevoel dat ze niet meer terug komen.
Fam. Mulder

Herstellen verzakte aanbouw in Valkenburg
Ik wil jullie als eerste zeer bedanken voor jullie vakkundig, professioneel uitgevoerd herstelwerk stabiliteit fundering woning. Onze complimenten over de prettige manier van uitvoering en samenwerking.
Zeer gedisciplineerd en toegewijd is het werk uitgevoerd.

Herstellen verzakte garage in Ravenstein
Verder nogmaals niets als lof over het werk en de afhandeling ervan. In een woord , geweldig! Fam. Verhagen

Herstellen verzakte aanbouw in ’s-Hertogenbosch
Nog ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking en het prachtige resultaat!!
We zijn er erg blij mee en zullen jullie van harte aanbevelen! Fam. Voogt

Verzakking woning in Landsmeer

Als een huis gaat zakken is funderingsherstel helaas soms noodzakelijk. Die noodzaak was er bij ons en na enig speurwerk zijn we bij woningherstel uitgekomen. Vanaf het moment dat wij de opdracht gegund hadden hebben ze ons buitengewoon goed terzijde gestaan. Dat betreft zowel de advisering als de technische uitvoering, voor zover wij dat als leek natuurlijk kunnen beoordelen. Wij kunnen woningherstel dan ook van harte aanbevelen. Fam. Duyverman-korff

Verzakking garage in Amstelveen
Opvijzelen van een verzakte aangebouwde schuur in amstelveen. Wij zijn erg blij dat we dit bedrijf hebben gekozen voor het herstel, vanaf het eerste gesprek, de offerte, tot en met de uitvoering is alles zeer goed verlopen. Ze hebben goede kennis van zaken, geven uitgebreide uitleg tijdens de werkzaamheden en ruimen alles keurig netjes op. De schuur staat weer mooi waterpas en zelfs de deuren die scheef getrokken waren door de verzakking hebben ze weer passend gemaakt. Woningherstel zal ik zeker aanbevelen bij anderen!

Verzakking aanbouw door onkundig heiwerk in Rotterdam
Twee keer was onze uitbouw verzakt na fouten van een bekend heibedrijf door gebruik van te korte palen en te dunne palen. Ons werd verteld dat het lag aan problemen in de grond. Dit bleek niet waar te zijn. Dhr. Bosstad heeft alle tijd aan ons besteed om ons te overtuigen dat het goed zou komen. Inmiddels zijn alle werkzaamheden uitgevoerd waarbij dhr bosstad of zijn zoon aanwezig zijn geweest, of zelf het werk hebben uitgevoerd. Alles is naar volle tevredenheid en professioneel uitgevoerd. Woningherstel voert zijn werkzaamheden uit, waar een idee achter zit, het gaat hen niet alleen om het opvijzelen en heien maar om het totale plaatje. Zij werken zeer netjes en zijn altijd bereid om uitleg te geven. Fam. Breedveld/rotterdam

Verzakking schuur in Koog aan de Zaan
De schuur met betonnen vloer die aan ons huis is gebouwd verzakte. De firma Woningherstel heeft met het plaatsten van buispalen en opvijzelen van de schuur gezorgd dat alles weer is hersteld en als nieuw is. De vakmensen van Woningherstel hebben op een zeer professionele wijze de boel aangepakt. We zijn aangenaam verrast door hun vriendelijke en kundige manier van aanpak. Oplevering is uitermate netjes gedaan. Ik kan Woningherstel van harte aanraden. Remke

Herstellen verzakte aanbouw in Erica
Ongeveer 13 jaar geleden een aanbouw laten plaatsen en waarschijnlijk is er toen niet diep genoeg uitgegraven voor de fundering. Gevolg: scheef zakken van de aanbouw, scheuren in binnen- en buitenmuren. Op basis van de goede recensies gekozen voor Woningherstel.nl. De mannen van woningherstel hebben ons aangenaam verrast met hun kennis van zaken, hun professionele aanpak, goede communicatie en nette manier van werken. Kan niet anders zeggen dat alles wat in de andere beoordelingen staat klopt. Ik kan iedereen die fundering en of gevelproblemen heeft dit bedrijf aanraden. Fam van Boven, Erica

Opvijzelen verzakte aanbouw in Meeuwen
Wat een vakmensen! De klus is vakkundig en goed geklaard. De mannen werken zeer netjes en niets is ze te veel. Ze gaan pas weg als alles volledig en naar tevredenheid is hersteld. Kan dit bedrijf echt iedereen aanraden! Wij zijn echt heel blij met het eind resultaat...

Opvijzelen verzakte aanbouw in Nieuwendijk
Kan maar een ding zeggen en dat is dat niets van alle positieve reviews is gelogen !! Van de eerste persoonlijke gesprekken/offerte/plan van aanpak tot en met het herbestraten ,alles is helemaal Top !!! Fa. Bosstad helemaal super gedaan.

Aanbouwherstel Duivendrecht
Geduldig en kundig, bereidwillig en meedenkend! Alles wat in bovenstaande recenties gezegd wordt, kunnen wij beamen. Fam. Braak/Burks, Duivendrecht

Aanbouwherstel Deventer
De aanbouw aan mijn woning is in 2008 gebouwd. Destijds is er niet goed gekeken naar de ondergrond waarop de uitbouw moest komen. Nadat het begon te verzakken heb ik in 2010 Uretek ingeschakeld om de verzakking tegen te gaan en ongedaan te maken.
Nu in 2016 zijn er door de heren van woningherstel stalen buispalen aangebracht en is de uitbouw opgevijzeld naar de plek waar hij hoort te staan. Dit omdat het injecteren absoluut niet heeft geholpen en de uitbouw gewoon verder is verzakt. Ik ben dan ook uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles is keurig netjes uitgevoerd zoals afgesproken en ook keurig netjes achter gelaten. Had ik deze keuze maar direct gemaakt.. Ik kan woningherstel dan ook bij iedereen aanraden met een dergelijk probleem. Marcel Pardijs, Deventer

Uitbouw en zijgevel rechtgezet in Enschede
Verzakkende uitbouw en zijgevel van de woning zeer professioneel hersteld. Wat belooft is wordt gedaan en meer. Zeer nette hardwerkende vakmensen. Wij kunnen iedereen die fundering en of gevelproblemen heeft , dit bedrijf aanraden. Heren als nog bedankt super werk geleverd. Fam. Vinke

Opheffen scheefstand garage in Brunssum
Rechtzetten/opvijzelen garage
We hadden reeds een tijd het probleem van een verzakkende garage. In onze omgeving en ook daarbuiten was geen enkel bedrijg te vinden dat gespecialiseerd was in het oplossen van dit soort problemen. Na lang zoeken kwamen we uit aan de andere kant van het land bij Woningherstel. Na een gedegen uitleg en een duidelijke offerte hebben we besloten tot herstel. Daar hebben we absoluut geen spijt van. Met 3 personen werd gedurende 3 dagen keihard gewerkt met als resultaat dat de garage gelift is en de scheefstand is opgeheven. Wij hebben Woningherstel leren kennen als een uiterst vakkundig bedrijf met beschaafde mensen, die wisten waar ze het over hadden. Niets was hen teveel. Alle afspraken werden tot in detail nagekomen en na afloop werd alles weer keurig in de oorspronkelijke toestand hersteld tot en met de riolering en het straatwerk. Heren Bosstad, zeer bedankt. Woningherstel is een echte aanrader. Familie van Venrooij, Brunssum

Aanbouwherstel in Haarlem
Kort en krachtig: SUBLIEM Duidelijke afspraken en afspraken worden nagekomen. Daarnaast meedenken en adviseren (gratis) over andere verbouwingen. Vakkundige en nette werkers. Een aanrader! Ben Nagtzaam

Aanbouwherstel in Delft
Woningherstel is een bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Nadat er diverse aannemers waren geweest voor het verzakken van onze uitbouw en allemaal vertelden het geheel platgooien en opnieuw opbouwen kwamen wij in contact met woningherstel. Zij konden voor een fractie van de kosten het geheel weer rechtzetten. Alle werkzaamheden verliepen vlot en netjes en de tuin werd ook weer in de oude staat opgeleverd. Absoluut een aanrader . Met dank. Fam. Straathof, Delft

Funderingherstel Aanbouw in Den Bosch
6 jaar geleden een huis gekocht met aanbouw, pas later bleek dat de fundering niet correct was. Omdat er geen heipalen gebruikt waren verzakte de uitbouw ieder jaar een stukje verder. Uiteindelijk terecht gekomen bij woningherstel. Michiel en Martin hebben erg goed werk geleverd, de uitbouw heeft eindelijk de fundering die in het begin aangebracht had moeten worden. Ze hebben lange dagen gemaakt en altijd alles netjes achtergelaten. Je merkt meteen dat ze weten waar ze over praten en denken goed mee. Woningherstel is absoluut aan te raden om funderingsproblemen te verhelpen. Gerhard Lanting - Den Bosch

Aanbouwherstel Leerdam
Bij ons was de aanbouw aan het verzakken. Ik was aan het rond kijken op het internet en bij ons in de buurt. Een paar offertes ontvangen. Maar bij woningherstel hadden we een goed gevoel en was de prijs gunstig. ze hebben bij ons begin februari de aanbouw herstelt. En naar alle tevredenheid fijne jongens gezellig en ze leggen alles goed uit ook al blijf je ze vragen stellen. Ze werken netjes en als je sierbestrating heb leggen ze er netjes dekens overheen zodat je tegels niet beschadigen gewoon super en ze laten alles keurig achter. Dit bedrijf zal ik iedereen aanbevelen. Bedankt jongens het gaat jullie goed. Groeten Evan & Marleen de Vries

Fundering- en gevelherstel in Sittard
Wat een niets voorstellend scheurtje in de gevel zou zijn bleek na een aantal jaren een groter probleem: het huis was aan het verzakken! Na bodemonderzoek en een aantal offertes voor het oplossen van het probleem te hebben aangevraagd sprong Woningherstel er qua advies en aanpak bovenuit. Een all-in offerte waarbij het verstevigen van de fundering met heipalen en een extra fundering, het opvijzelen van de woning en het herstel van de gevel werd aangeboden. De enige offerte mét de geruststellende garantie en zónder vervelende kleine lettertjes en uitsluitingen die voor nare verrassingen achteraf kunnen zorgen, kortom: all-in. Dus opdracht verstrekt en aan de slag! Volgens afspraak en planning heeft Woningherstel de klus geklaard: snel, netjes en naar volle tevredenheid. Geen kilo ijzer, geen kuub beton en geen uur arbeid hebben de heren gespaard om het probleem professioneel op te lossen. Het huis staat weer stevig en recht en de gevels zien er weer uit als nieuw. Woningherstel: bedankt! P.s: wilt u meer informatie over dit project neem dan gerust via Woningherstel contact met mij op. Met vriendelijke groet, Maurice Kohlen

Verzakte aanbouw te Ossenzijl
In 2007 een stuk aan laten bouwen tussen woning en bestaand schuurtje. Aan de hand van tekening architect is dit uitgevoerd door een klussenbedrijf. In 2009 constateerden we de eerste gebreken, de aanbouw was aan het verzakken. En daarna is het getouwtrek begonnen. Inspecteur erbij gehad, bleek dat er helemaal geen heipalen gebruikt zijn. Ossenzijl heeft veengrond. Pruts bedrijf dus. Hij wilde van niks weten, rechtsbijstand ingeschakeld, gaat er weer een hele tijd over heen met als resultaat dat hij er nog mee weg komt ook. Onrecht!! Maar ondertussen was de boel 3 cm verzakt. In en om huis zag je het nu ook duidelijk. Ons er bij neer te hebben gelegd zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf wat ons zou kunnen helpen dit grote probleem op te lossen. Via internet kwamen we op de site van woningherstel. Na contact met dhr Bosstad een herstelplan besproken. Na een keurige offerte volgde het herstel waar wij alleen maar van konden dromen dat het zo zou gaan. Wij hoefden alleen een gedeelte van het laminaat te verwijderen. Met z'n 2en hebben ze 3 lange dagen keihard gewerkt in de brandende zon. 4 heipalen buiten en 3 binnen, waarna de aanbouw weer werd opgevijzeld. Vervolgens hebben ze alles weer keurig afgewerkt. Vloer, zelfs nog primer en egaline voor ons achtergelaten, straatwerk en voegen weer keurig. Alles staat weer kaasrecht, zoals het altijd had moeten zijn. Geen tekenen meer van die akelige verzakking die veel woede, spanning en verdriet heeft veroorzaakt. Na jaren ellende is het eindelijk meer dan goed opgelost. Het gevoel wat nu heerst is blijdschap!! Mannen van woningherstel, ontzettend bedankt!! Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat.. Echt super. Mocht het ooit voorkomen, dan zullen we jullie zeker weten aanbevelen bij anderen, want hier zakt de boel gelukkig nooit weer :) Nogmaals bedankt. Ook voor jullie begrip en vriendelijkheid. Het gaat jullie goed. Vriendelijke groet, Richard en Monique Veenstra.

Verzakte aanbouw te Schipluiden
Zeventien jaar geleden is bij ons huis een aanbouw geplaatst. Na verloop van tijd begon de aanbouw te verzakken maar de aannemer suste het telkens. Deze man kunnen wij niet meer ter verantwoording roepen want hij is niet meer onder ons. Woningherstel heeft de aanbouw, tegen een schappelijke prijs, weer rechtgezet en gestabiliseerd. Deze klus is in slechts 2 dagen geklaard!! Michiel en Martin, een geweldig team!!! Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn de mannen bezig geweest met het klaren van de klus. Hele fijne mensen, heel hard werken en dan ook de boel schoon achterlaten!! Ook binnen is de boel netjes afgwerkt. Geweldig!! Wij zullen jullie zeker aanbevelen! Heren, heel hartelijk dank!! Simon en Nell de Wit

Verzakte aanbouw te Venlo
Onze aanbouw was verzakt, we dachten al dat wordt afbreken.. toen kwamen we uit bij woningherstel. We hebben contact opgenomen met Bertus, borstademhaling! hij verzekerde ons met zijn methode dat de aanbouw weer in perfecte staat zou komen zonder enige beschadigingen het is boven onze verwachtingen gelukt, een prestatie wat die mensen kunnen! zeer tevreden, zou hun aan iedereen aanbevelen, petje af voor deze mensen. Gr. Peter en Tiel, Venlo

Woning op nieuwe fundering gezet in Waterland
Eind 2012 kochten we een woning, ca. 9.5x7.5mtr, uit ca. 1900. De muren wat verzakt maar als geheel wilden we het toch graag behouden. De bijzonder slechte (bogen)fundering moest dan wel vernieuwd worden. Woningherstel heeft hiervoor een gedegen plan gemaakt waarmee de bouwvergunning is aangevraagd. Volgens dit plan is eea uitgevoerd. De bodem is uitgegraven, de oude fundering gedeeltelijk uitgezaagd en verwijderd, een nieuwe constructievloer aangebracht en vervolgens zijn er 12 palen tot 19 mtr diep door/onder deze vloer gezet. Nu staat het weer als een huis en kan het gerestaureerd. De mannen leveren goed werk, snel, professioneel, flexibel en netjes. Geen onzin verhalen en niet meteen meerprijzen voor kleine aanpassingen. Bovendien kwamen ze direct al met een scherpe prijs. Kortom: vakwerk door mensen die hun vak verstaan. Absoluut aan te bevelen! Matthijs Burger, Purmerdijk M3

Verzakte aanbouw en serre te Zevenbergen
Wij waren bezig met de aankoop van een woning in Zevenbergen, maar de serre en de aanbouw waren deels verzakt. Wij hebben eerst grondig onderzocht of het überhaupt wel mogelijk was om de verzakking te laten herstellen en aan de hand van het advies van Woningherstel hebben wij de woning aangekocht. Vorige maand zijn de heren Bosstad begonnen aan de klus, helaas liepen zij tegen een aantal problemen aan. Zo klopten de oorspronkelijke bouwtekeningen niet waardoor er een vijftal gaten geboord moesten worden in de oorspronkelijke fundering. Een ander probleem waar ze op stuitte was dat de fundering onder de serre vast zat aan de fundering van de buren, waardoor het opvijzelen niet in zijn geheel lukte. Dit probleem heeft hun (gelukkig) er niet van weerhouden om alsnog de verzakking te herstellen. Zij hebben toen een goede alternatieve oplossing bedacht, namelijk het apart ophogen van de serre en het storten van egaline hierin waardoor de vloer weer recht werd. De aanbouw is daarnaast wel apart opgevijzeld tot het juiste niveau. Daarnaast zijn alle deuren netjes afgesteld en bijkomende problemen zoals een defect buitenkraantje werden direct opgelost. Helaas duurde het herstel langer dan was verwacht, maar hiervoor werden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij zijn heel erg blij dat zowel onze aanbouw alsmede serre zijn opgehoogd en zullen Woningherstel bij iedereen aanbevelen! Zij zijn namelijk een erg professioneel bedrijf (o.a. snelle reacties, correcte communicatie, netjes in omgang etc.) waarbij werkdagen van 9 tot zelfs 10 uur geen uitzonderingen zijn. Heren, bedankt!! Met vriendelijke groet, Joerie en Tanja

Renovatie van buitenmuur in Venhuizen
In 2011 hebben we een honderd jaar oude woning gekocht met in de buitenmuren aanzienlijke scheuren. In een vrij vroeg stadium is contact gezocht met Woningherstel in Hem en overlegd wat de mogelijkheden waren om de muren te herstellen. De scheurvorming bleek niet actief meer en de renovatie kon beperkt worden tot de muren. In oktober 2012 hebben Bertus en zijn zoon Martijn van Woningherstel de slechte delen van de muren eruit gebikt en vervangen. Verder zijn alle muren opnieuw gevoegd en zijn er in de voegen op meerdere plaatsen rvs ankers geplaatst om de muren te verstevigen. Ons huis ziet er weer uit als een plaatje en wij zijn dan ook erg blij met het werk van Woningherstel. Familie van Eck

Nieuwe fundering in Valkenburg ZH
Ons huis (gemeentelijk monument, op staal gefundeerd) is uit 1929. In 1940 is er een kleine uitbouw 'aangeplakt'. Die was duidelijk minder goed gefundeerd. Door de aanleg van een rioolleiding langs de gevel zakte de uitbouw langzaam weg. Na het aanvragen van een aantal offertes kwamen de heren Bosstad als beste uit de bus. Hun verhaal klopte, hun aanpak klonk goed, en de prijs was laag. Bij de uitvoering van de klus hebben ze prima werk geleverd. Het ging snel (binnen een werkdag) en netjes. Alles binnen de planning, alles binnen het budget. Ik hoop ze zakelijk nooit meer nodig te hebben, maar kan ze iedereen aanbevelen. Wij zijn bijzonder tevreden. Ton van Poelgeest

Verzakte garage rechtgezet in Koog aan de Zaan
Jullie hebben prima werk geleverd. Ook de problemen die we onverhoopt tegen zijn gekomen hebben jullie prima opgelost. Onze garage staat weer mooi recht en daar zijn we erg blij mee. We zullen jullie zeker aanbevelen als er mensen om ons heen ook een nieuwe fundering moeten hebben. Bedankt voor de goede werkzaamheden. Groetjes Fam. Esch uit Koog aan de Zaan

Verzakte aanbouw rechtgezet in Barendrecht
Ca. 4 jaar geleden hebben onze buren en wij een aanbouw laten plaatsten. Omdat de aannemer destijds te korte palen heeft gebruikt waren beide aanbouwen verzakt. Woningherstel.nl heeft dit probleem prima opgelost voor ons! Eerst is de aanbouw vastgezet (verankerd)aan het huis, daarna zijn nieuwe (lange) palen geplaatst en is de aanbouw opgevijzeld. De boel stond in een paar dagen tijd weer waterpas en op een deugdelijke fundering. Door de ruime ervaring van de heer (Bertus) Bosstad werd de klus erg vlot en professioneel aangepakt. Ook de inzet van zijn zonen was prima. De heren hebben erg netjes gewerkt, er is geen schade of rommel achtergelaten. We hebben prettige mensen over de vloer gehad die gedreven zijn om problemen op te lossen. De prijs was vast en viel ons erg mee voor zo'n specialistische klus met de nodige complicaties. Heren Bedankt!! Nicoline en Peter.

Verzakte uitbouw hersteld in 1 werk in Heemskerk
Snel en vakkundig voor een scherpe prijs. Een aanbeveling voor een ieder met een soort gelijk probleem, die denk dat dit erg duur moet zijn. Mijn huis Lessestraat 57 staat te koop en deze verzakking was toch wel een struikelblok voor de meeste kijkers. Nu is dat opgelost in 1 werkdag dus ik heb weer goede hoop dat verkoop nu wel gaat lukken. Woningherstel.nl (Bouwberaad B.V.) krijgt van mij een dikke 10

Funderingsherstel en vijzelen in Nieuw-Annerveen
Onze aanbouw was verzakt het zag er niet meer uit scheuren in de muren deuren die niet meer op slot wilde, buitendeur die niet meer open wou. Na lang zoeken vonden we een bedrijf die kon injecteren en daarmee de aanbouw weer omhoog kreeg. Wat waren we blij dat er toch iets aan te doen was want je zit echt met je handen in het haar, maar al gauw bleek dat het door de grond (turfgrond) niet wou. We dachten en nu maar weer op google om te kijken of er nog meer opties waren toen kwamen we bij dhr Bosstad terecht. We hebben een mail gestuurd en dhr. belde direct en een afspraak was gemaakt. Dhr Bosstad heeft alles bekeken en een offerte gemaakt, na akkoord zijn ze heel snel begonnen. het was natuurlijk best wel spannend of het allemaal weer op zijn plek kwam het had al 4 jaar zo gestaan maar uiteindelijk stond alles weer goed. Deuren kunnen weer op slot en open scheuren zijn bijna helemaal dicht en de aanbouw staat recht. Wij hebben echt heel veel respect hoe deze mensen met hun werk bezig zijn en zoveel voor je doen, zulke lange dagen maken en niks is teveel. Wij zijn heel blij er is een hele grote last van ons af. Vriendelijk bedankt bertus en michiel, groetjes patrick & diana uit Nieuw-Annerveen

Complete verbouwing en fundering in Amsterdam Centrum
Een kleine verbouwing bleek uit te lopen in een langdurige en ingrijpende kwestie met funderingsherstel waarbij verschillende partijen een eigen agenda hadden. Het is geheel en al aan de firma Bouwberaad en aan meneer Bosstad in het bijzonder te danken dat alles in goede banen is geleid. Deze opdracht heeft door allerhande vertragingen (door VVE en buren) een voor hen allerminst ideale situatie opgeleverd maar hun inzet was grandioos. Vele avonden hebben zij gemiddeld tussen de verschillende partijen totdat de verbouwing uiteindelijk doorgang kon vinden. De fundering kan weer een paar eeuwen mee en ons huis ziet er geweldig uit. Complimenten krijgen zij niet alleen van ons maar ook van de ambtenaar van de gemeente die wekelijks kwam controleren. Die verzekerde mij zelden zulk vakwerk tegen te komen. Wij kunnen het alleen maar met hem eens zijn. Westerbeek, van Oldenbarneveldtstraat Amsterdam

NIEUWE FUNDERING in WORMERVEER
WIJ JUDITH EN ROEL E KROESE V/H (ANTIEK) BEWONDEREN MENEER BOSSTAD VOOR HET ENGELEN GEDULD DIE HIJ HEEFT OM BIJ ONS PAND AAN DE KROMMENIEERWEG 93 EEN NIEUWE FUNDERING TE HESTELLEN, WIJ EN ALLE 9 ANDERE BEWONERS MOETEN VAN DE GEMEENTE EEN NIEUWE FUNDERING LATEN AANBRENGEN EN MENEER BOSSTAD MAG BIJ ONS DEZE KLUS GAAN DOEN, WIJ VINDEN HET JAMMER DAT DE ANDERE BEWONERS MENEER BOSSTAD NIET BENADEREN OM GEZAMELIJK DE FUNDERING DOOR HEM TE LATEN HERSTELLEN DOOR HUN GETREUZEL EN GENEUZEL LOOPT BIJ ONS PAND EEN GROTE VERTRAGING OP VOORDAT MENEER BOSSTAD KAN GAAN BEGINNEN , MENEER BOSSTAD MAAKTE EEN DUIDELIJKE OFFERTE EN IS HEEL STANDVASTIG IN ZIJN AFSPRAKEN. EN OOK EEN VRIENDELIJK MENS. DAT IS VOOR ONS REDEN GENOEG OM BIJ HEM DE FUNDERING TE LATEN HERSTELLEN. GROETJES JUDITH EN ROEL E KROESE ( V/H ANTIEK)

Funderingsherstel en vijzelen in Wormerveer
Funderingsherstel en vijzelen. Alles naar tevredenheid en in goed overleg gebeurd. Met ook de mogelijkheid om sommige werkzaamheden zelf uit te voeren. Met een vast bedrag, zodat er later niet nog allemaal extra kosten bijkomen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Fam. Dekker

Verzakte aanbouw herstel in Grootebroek
Onze aanbouw was al 10 cm gezakt en deze bleef maar verder zakken. Ons woninggenot werd aangetast. We hebben toen een afspraak gemaakt met meneer Bosstad. Vooraf werd de situatie nauwkeurig bekeken en duidelijk uitgelegd. Er volgde een duidelijke offerte en na goedkeuring van onze kant werd al snel een datum vastgesteld. De uitvoering is volledig volgens afspraak gedaan. Alles is keurig afgewerkt en netjes achter gelaten. Binnen 2 dagen stond mijn aanbouw weer recht en is nu stabiel. Wij zijn zeer tevreden over Bouwberaad B.V. Fam. Reijn

Funderings- en gevelherstel in Amsterdam
Voor het funderen van ons monumentale pandje in de Jordaan zochten wij een klein en betrokken bedrijf om de klus met zo min mogelijk overlast te klaren. In Bertus en zonen vonden we de perfecte combinatie van ouderwets vakmanschap, innovatieve techniek en prettige mensen. Tijdens de gehele fundering bleef afspraak afspraak en de communicatie helder en vriendelijk. Wij waren dusdanig tevreden met het funderingsherstel dat wij aansluitend het volledige gevelherstel (met kozijnen en al) door de familie Bosstad hebben laten doen. Het prachtige resultaat kan iedereen op de Goudsbloemstraat 18 bewonderen. Fam. Post

Funderingsherstel in Wormerveer
Ons huis was iets aan het zakken en dan weet je dat er funderingsherstel dient plaats te vinden. Wij hadden al goede berichten gehoord over Bouwberaad/Woningherstel. Zij hebben het gehele traject voor ons gedaan. Van planontwikkeling tot en met realisatie. Op een zeer prettige wijze is de totaalklus uitgevoerd binnen de afgesproken tijdstermijn van 6 weken.Zij hebben ook het installatiewerk vernieuwd (gas, water, electra, verwarming) Alle mogelijke moeite hebben zij gedaan zodat wij met ons gezin in ons eigen huis konden blijven wonen tijdens het woningherstel. Kernwaarde bij Bouwberaad/Woningherstel: afspraak is afspraak, geen extra stelposten, communicatief sterk bedrijf, bouwprofessionals die weten wat het woord klant en klantvriendelijkheid betekenen. Wij kunnen het bedrijf alleen maar positief aanbevelen. Arielle en Jaap Kooijman

Funderingherstel in Wormerveer
Wij hebben zeer goede ervaringen met het funderingsherstel, uitgevoerd door de familie Bosstad en medewerkers. Alles werd duidelijk uitgelegd. Waar andere geraadpleegde bedrijven allemaal obstakels zagen( de toiletvloer zou bv. gesloopt moeten worden), dachten zij zeer oplossingsgericht. Het toilet kon bij hen gewoon blijven staan. Waar een ander bedrijf moeilijkheden zag met de verhoging van de halvloer, waarbij de voordeur eruit zou moeten en korter gemaakt zou moeten worden, bedachten zij een klein niveauverschil en kon de voordeur er gewoon inblijven. Het loodgieterswerk, het omleggen van de elektrische bekabeling, het dichtmetselen van de ventilatiegaten: alles werd keurig afgewerkt. Het hele karwei was in iets meer dan 5 weken geklaard. Kortom, wij zijn zeer tevreden klanten en wij zouden zo weer met hen in zee gaan. Aan te bevelen!! Frans en Irma Bijman

Herstel fundering en opvijzelen in Wormerveer
Toen wij vorig jaar te horen kregen dat onze woning aan het verzakken was, schrokken we uiteraard erg. We hebben Verschillende bedrijven hiervoor benaderd. Veel bedrijven kwamen met offertes waarbij tal van stelposten gehanteerd. Bouwberaad kwam als enige met een duidelijke en vaste offerte. Tijdens de voorbereidingen werd duidelijk uiteengezet hoe het gehele proces er uit gaat zien. Ook tijdens de werkzaamheden werden we regelmatig geinformeerd. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, zonder schade te veroorzaken aan de woning en de woningen van de buren. Kortom we kunnen Bouwberaad B.V. zeker aanbevelen voor uw woningherstel. gr Patrick Halters

 

Woning herstel

Woningherstel.nl - Koggeweg 56 - 1607 MT - Hem - T. 06 5318 1224 - [email protected]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.