Herstelmogelijkheden

aanbouwherstel.nl / verzakte-aanbouw.nl

Woning herstel
Woning herstel

Herstelmogelijkheden
Wel of niet rechtzetten? Afhankelijk van de verzakking, de huidige constructie en de wensen van de opdrachtgever kunnen wij de aanbouw, serre, erker, garage of bijgebouw opvijzelen of stabiliseren.

Indien uw object is verzakt of begint te verzakken bieden wij twee oplossingen:

Optie 1: Stabiliseren zonder rechtzetten
Het object wordt gestabiliseerd door heipalen aan te brengen die samen met consoles gekoppeld worden aan of onder de bestaande fundering, de heipaal wordt echter wel op voorspanning gezet zodat zetting na de werkzaamheden niet van toepassing is. 

Optie 2: Stabiliseren inclusief rechtzetten
Het object wordt rechtgezet door heipalen aan te brengen die samen met consoles gekoppeld worden aan of onder de bestaande fundering, de consoles worden gevijzeld en wanneer het zijn oorspronkelijke positie heeft bereikt worden de heipalen definitief gekoppeld aan de consoles.

Indien er grondinjectie wordt toegepast injecteren wij de grond waarbij nauwkeurig gekozen kan worden hoever de aanbouw of vloer gelift dient te worden.

Tevens kunnen wij na het stabiliseren of rechtzetten eventuele scheuren die ontstaan zijn door de verzakking herstellen. Zie de pagina gevelherstel.

Neem contact op voor prijzen en mogelijkheden.

Woning herstel

Woningherstel.nl - Elbaweg 44 - 1607 MP - Hem - T. 06 5318 1224 - info@woningherstel.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.